• Trygg E-handel
  • Kvalitativ gravyr
  • Skickas inom en vecka
  • Produceras i Sverige
  • Frakt 39 kr (fast pris)

Skyltar på nätet sedan 2004

Hos Skyltdax hittar du Sveriges bästa webbtjänst för utformning och beställning av exklusiva graverade skyltar online. Våra duktiga gravörer har över 30 års erfarenhet av gravyr och skylttillverkning.

Våra produkter
2004
2021

Välkommen till originalet!

Vi är originalet inom dörrskyltar på nätet och har levererat till nöjda kunder sedan 2004. Vi erbjuder våra kunder ett enkelt och billigt sätt att köpa graverade skyltar till sitt hem eller företag. Du väljer, utformar, och betalar enkelt din nya dörrskylt på skyltdax.se, och får den graverad och hemskickad till din dörr inom en vecka.

Som kund hos Skyltdax kan du känna dig 100% säker att både skylt och gravyr håller den högsta klass som går att få på marknaden.

Vi prioriterar kvalitet!

Skyltdax samarbetar enbart med leverantörer som garanterar absolut högsta kvalitet av mässing och material. Vi har endast skyltar från beprövade mässingstillverkare i Italien, kända för att leverera det bästa inom mässing i Europa! Detta kostar oss självklart lite mer men vi tror att vår satsning på kvalitet är något vi kommer ha igen i längden av våra nöjda kunder.

Våra kunder

Förutom skyltar till privatpersoner så erbjuder vi även skyltar till...

Bostadsrättsföreningar

Vi jobbar idag mycket och gärna med Bostadsrättsföreningar samt Hyresvärdar för totallösningar runt era skyltbehov. Ta kontakt med oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Kontakta oss direkt

Skyltar till företag, stall och annat

Skyltdax har även ett fullt utbud av företagsskyltar, kontorsskyltar, hotellskyltar samt hästskyltar, för mer information om detta vänligen kontakta oss direkt.

Kontakta oss direkt

Har du några frågor?

E-post: info@skyltdax.se

Adress: Skyltdax, Box 5354, 102 49 Stockholm

Skyltdax drivs av Skyltdax Group Sweden AB som grundades 2004 och bedriver verksamhet inom e-handel och konsulttjänster. Skyltdax innehar F-skattebevis samt är momsregistrerade.

Organisationsnummer: 556659-8578

FAQ / Kontakt hittar du här
Börja med att välja skylt här!