Hoppa till huvudinnehållet
This site uses Javascript to work. Your browser needs to have it enabled to make everything work.
Trygg E-handel
Kvalitativ gravyr
Skickas inom en vecka
Produceras i Sverige
Frakt 39 kr (fast pris)

POLICY FÖR KUNDUPPGIFTER

Uppdaterat den 1 februari 2018

Hantering av dina personuppgifter

SKYLTDAX värnar om din personliga integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter på bästa sätt och denna policy för kunduppgifter är framtagen i enlighet med den Allmänna dataskyddsförordningen, Europaparlamentets och rådets förordning nr 2016/679 eller GDPR. Följande policy beskriver varför vi samlar in information om dig och hur informationen hanteras. Genom att använda våra tjänster godkänner du att vi använder dina personuppgifter på detta sätt.

Vilka personuppgifter vi behandlar

Vi samlar in dina personuppgifter, såsom namn och e-postadress när du gör handlar hos oss, när du anmäler dig till våra utskick som nyhetsbrev eller när du på annat sätt frivilligt delar dina personuppgifter med oss.

Varför vi behandlar personuppgifter

Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna erbjuda våra tjänster och fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Dina uppgifter används för att du ska kunna ta del av våra tjänster och för att vi ska kunna identifiera dig, administrera ditt konto, ordrar, skicka direktmarknadsföring till dig (så länge du inte tackat nej till att dina uppgifter används för sådan marknadsföring) och för statistikändamål.

Denna policy för kunduppgifter vilar på de lagar och regleringar som utformats inom ramen för den Allmänna dataskyddsförordningen, eller GDPR.

Vilka vi delar personuppgifter med

För att vi ska kunna leverera våra tjänster kan vi behöva dela och samköra dina personuppgifter med våra samarbetspartners. Vi använder oss även i vissa fall av tredjepartsleverantörer som hjälper oss att tillhandahålla våra tjänster, såsom produktion och fakturering m.m. När vi delar dina uppgifter med någon annan har vi avtal och rutiner för att skydda dina personuppgifter.

Hur länge vi sparar dina uppgifter

SKYLTDAX sparar dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppnå de ändamål som beskrivs i policyn. Om du avregistrerar dig från våra tjänster tar vi omgående bort dina personuppgifter, med undantag för avidentifierade uppgifter som vi kan komma att spara för statistikändamål.

Användarens rättigheter

Användaren äger alltid rätten till sin information. En användare kan när som helst begära att få ta del av ”sin” information. En användare har rätt att få felaktiga uppgifter uppdaterade och rättade. En användare har rätt att begära att få sina uppgifter raderade, dock inte sådan information som lagen kräver att SKYLTDAX behåller. En användare har rätt att få en kopia på sina personuppgifter i ett strukturerat format. En användare har rätt att göra invändningar mot SKYLTDAX hantering av personuppgiftsdata. Kontakta i så fall info@skyltdax.se. Om användaren anser att SKYLTDAX behandlar användarens personuppgifter på ett felaktigt sätt så kan användaren kontakta Datainspektionen genom att klicka här. En användare har rätt att dra tillbaka sitt samtycke. En användare har rätt att göra en anmälan till Datainspektionen.

Om du vill veta mer

SKYLTDAX genom Skyltdax Group Sweden AB med organisationsnummer 556659-8578 och Box 5354, 102 49 Stockholm, Sverige är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter.

Vi lackfyller vår gravyr för bästa resultat! Testa oss!

Exklusiv djupgravyr med lackfyllning ingår i våra skyltar med text större än 6.5 mm.

Meny